!function(e,t,n){e.yektanetAnalyticsObject=n,e[n]=e[n]||function(){e[n].q.push(arguments)},e[n].q=e[n].q||[];var a=t.getElementsByTagName("head")[0],r=new Date,c="https://cdn.yektanet.com/superscript/Jm5l3zh7/article.v1/yn_pub.js?v="+r.getFullYear().toString()+"0"+r.getMonth()+"0"+r.getDate()+"0"+r.getHours(),s=t.createElement("link");s.rel="preload",s.as="script",s.href=c,a.appendChild(s);var l=t.createElement("script");l.async=!0,l.src=c,a.appendChild(l)}(window,document,"yektanet");
۱۲ خرداد ۱۴۰۲ ساعت: ۹:۲۷
معادله درجه 1

حل گام به گام معادله درجه اول

دنیای اطلاعات: معادله یک گزاره ریاضی است که بیان‌کننده مساوی بودن دو عبارت است که با علامت “=” نمایش داده می‌شود. تصویر زیر یک معادله را نشان می‌دهد که اجزای آن مشخص شده‌اند.
هر معادله‌ای می‌تواند شامل متغیر مجهول باشد. برای مثال، در معادله \[ \large x + 3 = 6 \] ، یک مجهول داریم و آن متغیر \[ \large x \] است. بزرگ‌ترین توان مجهول را درجه معادله می‌نامند.
معادله درجه 2

برای محاسبه معادله درجه یک، عددهای مورد نظر خود را در فرم زیر وارد کنید:

\[ \LARGE x \] \[ \LARGE + \] \[ \LARGE = \]

درباره ادمین

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 123 مقاله تا کنون.
تعداد ابزارها: 105 ابزار تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *