۶ مرداد ۱۴۰۳ ساعت: ۳:۰۹

اسم فامیل با ث

دنیای اطلاعات: بازی اسم فامیل با حرف ث

اسم ثریا – ثمین – ثنا – ثمر – ثمینه – ثنا – ثمره – ثمن – ثمینا – ثامن – ثمانه
فامیلی ثقفی – ثنایی – ثریایی – ثروتمند – ثروتیان – ثابت – ثابتی – ثعلبی
شهر ثلاث باباجانی – ثمرین
کشور کشور با حرف ث وجود ندارد
رنگ رنگ با حرف ث وجود ندارد
اشیاء ثانیه شمار – ثابت کننده
گل ثعلبیان
اعضای بدن
شغل ثبت اسناد – ثبت احوال – ثبت اسناد
ورزش ثروبال
حیوان ثور
غذا ثرید – ثریایی
میوه ثمره – ثریا (ازگیل ژاپنی)
مشاهیر ثنایی مشهدی – ثریا قاسمی
خودرو
فیلم ثریا ملکه غمگین – ثور – ثبت با سند برابر است – ثابت کن گناهکارم – ثانیه ها

آ

ا

ب

پ

ت

ث

ج

چ

ح

خ

د

ذ

ر

ز

ژ

س

ش

ص

ض

ط

ظ

ع

غ

ف

ق

ک

گ

ل

م

ن

و

ه

ی

اسم فامیل یک نوع بازی است که با قلم و کاغذ انجام می‌شود. شرکت‌کنندگان، پس از توافق، روی یکی از حروف الفبا، نام موضوعات مختلفی که با آن حروف الفبا آغاز می‌شود را روی کاغذ می‌نویسند و هرکس زودتر همه خانه‌ها را پر کند، با اعلام او دیگر شرکت‌کنندگان نیز از نوشتن دست می‌کشند و امتیازشماری آغاز می‌شود. اگر شرکت کنندگان حروف مشابهی را نوشته باشند امتیاز کمتری دریافت می‌کنند. مثلا (هر دو بازی کننده نام یک میوه رابنویسند )

اهداف بازی

سرگرمی، افزایش دقت، سرعت عمل، تمرکز، افزایش دامنه لغات و اطلاعات عمومی از اهداف بازی‌ است.

شرح بازی

تعداد مجاز شرکت‌کنندگان در این بازی نامحدود است. در این بازی شرکت‌کنندگان ابتدا روی کاغذ جدولی رسم می‌کنند که ردیف اول آن مواردی همچون نام، نام خانوادگی، شهر، کشور، رنگ، نام اشیا، نام گل، نام اعضای بدن، نام شغل، نام ورزش، نام حیوان، نام غذا، نام میوه، نام مشاهیر، نام خودرو، نام فیلم و سایر موضوعات نوشته شده‌ است. در مرحله بعد شرکت‌کنندگان روی یکی از حروف الفبا توافق می‌کنند و با شروع بازی سعی می‌کنند تمامی ستون‌های جدول را به نحوی پر کنند که با حرف مشخص شده آغاز شود. این کار با سرعت و مخفیانه انجام می‌گیرد. اولین نفری که تمام موارد را پر کرد توقف یا ایست می‌گوید و بقیه باید دست از پر کردن ستون‌ها بکشند. سپس هر کلمه نوشته شده ستون به ستون مقایسه می‌شود و به هر گزینه امتیاز داده می‌شود. امتیازدهی معمولاً به این شیوه‌ است که اگر کلمه نوشته شده در هر ستون منحصربه‌فرد باشد و فقط یک نفر آن را نوشته باشد ۱۰ امتیاز و اگر کلمات نوشته شده در هر ستون مشترک باشد به نفراتی که مثل هم نوشته باشند ۵ امتیاز و اگر کلمه‌ای نوشته نشده باشد، امتیاز به فرد تعلق نمی‌گیرد و اگرموضوعی را تنها یک نفر پاسخ داده و سایر شرکت کنندگان خالی گذاشته باشند آن فرد بیست امتیاز می گیرد. جمع امتیاز ستون‌ها امتیاز فرد در آن مرحله را مشخص می‌کند. پس از چند دور بازی به این شیوه نتایج مجموع شمرده می‌شود و برنده تعیین می‌شود. در نوع دیگر امتیازدهی، به ازای هر نفر که ستون خالی داشته باشد، ۱۰ امتیاز به دیگران اضافه می‌شود. مثلاً اگر بازی ۵ نفره باشد و دو نفر هیچ کلمه‌ای در ستون مورد نظر ننوشته باشند، به سه نفر دیگر علاوه بر امتیاز کلمه خود (برای منحصربه‌فرد ۱۰ امتیاز و برای تکراری ۵ امتیاز بود)، ۱۰ امتیاز دیگر نیز اضافه داده می‌شود. در این حالت کسانی که نتوانسته باشند کلمه‌ای را بنویسند به لحاظ امتیازی فاصله زیادی از دیگران پیدا می‌کنند.

درباره ادمین

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 125 مقاله تا کنون.
تعداد ابزارها: 106 ابزار تا کنون.

۲ نظر

  1. عالی
    دستتون درد نکنه
    خیلی زحمت کشیدید🤩🥰🥰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیگ مستر